Sahabat yang saaaangat baik hati..

readymade signage

Left only 2 signage readymade item .. yang lain dah habis, katanya nak buat hadiah untuk kawan kawen lar.. adik kawen lar , sedara kawin lar.. birthday party lar.. macam2 jer lah hee..Cepat book n pay sebelum org lain kidnep dulu..Kalau nak tempah ambil masa n ikut giliran yer.. sms / watsupp 013-2336490 hurry!!.. 

Tempahan










Free gift

Hadiah untuk Min dari Subang atas belian AHS https://www.facebook.com/ALTAMISHABATUSSAUDA?ref=hl

Signage

Tempahan dari kak Yati
Belum di sunting lagik heee..
Tempahan dari cikgu Zakiah
Di sunting oleh Sytee

Marshmallow coklat raya

Marshmallow coklat raya..kini open utk tempahan...boleh inbox utk tempahan

For Goddies

MASHMALLOW (BUKA UTK ORDER DOOR GIFT, BESDAY, RAYA ETC

cookier

HARGA JUALAN : RM25 /TIN

1TIN ADA 50 PCS BISKUT/COOKIES DALAMNYA
POSTAGE 1 TIN = RM8.

RAYA NAK DEKAT DAH... MULAI MEMIKIRKAN APA 
JUADAH UNTUK PARA TETAMU?? MASIH BLUR NAK BELI BISKUT APE? NAK BUAT SENDIRI KEKANGAN MASA DAN TENAGA SERTA ILMU....

JOM ORDER K ROGERS SHORTBREAD..GILER SEDAP SETIAP KUNYAHAN!!!

K.ROGER'S SHORTBREAD tapi tak tahu perisa/flavour apa yang ada. Inilah semua flavour yang kami bawa. Ada 4 kesemuanya.
>>ALMOND COCOA CHIPS
>>RASPEBRRY ALMOND CHIPS
>>BLUEBERRY
>>CORNFLAKES&CEREAL

√Made with 100% PURE BUTTER
√ Buatan Malaysia
√ HALAL oleh JAKIM Malaysia

*IKRAM TRY MENCICAH KROGERS BLUBERRY DENGAN AIR TEH DIE...TAPI ABGNYA SI IRFAN CAKAP "A'AM, XYAH CICAH..SEDAP CAMNI LA " sambil tunjukkan kat adik die biskut die pegang masuk mulut...hahahhaha...kalau ku sempat tadi rakam pun xpa na..iklan free ni..hahahahah... dah setin nak habis ni dikerjakan dua orang ni.....mama nengok je laaaa...- Testi dari Firwani.
Assalamualaikum semua. Di bulan yang mulia, ini saya akan menganjurkan Giveaway Ramadhan, bermula dari sekarang hinggalah akhir Ramadhan iaitu pada 29 Ramadhan 1434h bersamaan 7 Ogos 2013. Keputusan akan dikeluarkan pada hari Jumaat iaitu 16hb Ogos 2013.Pemenang akan dikira atas kreativiti dalam mempromosikan link https://www.facebook.com/ALTAMISHABATUSSAUDA dan blog http://arifbillahhabatusauda.blogspot.com/
Syaratnya mudah sahaja;

1) LIKE page https://www.facebook.com/ALTAMISHABATUSSAUDA

2) Menjadi Follower https://www.facebook.com/ALTAMISHABATUSSAUDA 
3) Sila 'Share' kan gambar GA ini
 (dan pastikan publickan di wall anda ye)
4) Tagkan kepada seramai friend yang boleh tapi mesti lebih dari 5 (termasuk saya 
https://www.facebook.com/azleen.b.kamaruddin) Jika lebih ramai di tag, peluang besar untuk memenangi GA ini (^_^)
5) Kemudian, komen pada gambar GA ini  "saya telah menyertai Giveaway Ramadhan 1434H!!'
   dan sertakan link GA anda.
6) Siap! 

Stok AHS kini kembali. Cepat sebelum kehabisan lagi!!!

Stok AHS baru dengan nama Altamis Habbatus Sauda telah pun keluar dari kilang!!! Cepat dapatkannya segera sebelum ianya kehabisan kembali!!! Ramai yang sedang menanti kehadirannya!! https://www.facebook.com/ALTAMISHABATUSSAUDA

seaweed crispy

"Saya punya tak tahan lama. Sebab belum puas makan dah habis. Then kena order lagi. Sebab memang sedap. Memang tak rugi beli.
Rasa sekali, nak lagi berkali2, komfem beli tuk raya!!- Wani azura

Pre order for homemade cruncy seaweed crispy...
pm segera sebelum ditutup tempahan!!! sms@whatsapp 0132336490

Marshmallow

Marshmallow..segala tempahan sila emel di afreena_lynn@yahoo.com atau pm di fb https://www.facebook.com/azleen.b.kamaruddin?ref=tn_tnmn ...Sesuai untuk dijadikan goddie untuk bday party, cukur jambul atau segala majlis keraian..

RM 15.00 setiap 1 add rm1.00 wrapping jika ingin terus bagi presant kepada seseorang
RM50.00

Kelas Decoupage

Sila emel afreena_lynn@yahoo.com untuk keterangan lanjut dan temujanji
 Pakej 4 akan diberi percuma teknik cara shading @ sparkling @ crakle.Pakej 5 pula akan ditunjukkan ketiga-tiga teknik secara percuma!!!! Sijil juga akan disertakan kepada peserta untuk ke lima-lima pakej!!!
WOODEN TISSUE BOX
LUKISAN TANGAN(Forkart)

rm65.00

WELCOME FRIENDS
RM65.00