Sahabat yang saaaangat baik hati..

GIVEAWAY BEAUTIFULLLL NAPKIN!!!!

Ada CONTEST lar...DARI RAZNA CREATION !!!


Ha. Saya TERbelek geng punyer blog , terbelek lak contest ni. SAYA NAK JOIN GIVEAWAY DARI RAZNA!!!!.. Mana tau ada rezeki ker kat saya yang baru blaja ni...
Dia punyer Tisu Napkin ni fuh... punyer lar marbeles, cun giler, cam tak tau lak nak pilih yang mana paling cantik. Macam nak buat sumuanya kat pertama.wawawwaaaa.

Ni dia Syarat penyertaannyer;
  1. Choose any (10) paten must be ten (10) different code, choose from the shop eg: M001 , M008 ….(this will be your gift)(DAH SETTLE) INI PILIHAN SAYA UNTUK RAZNA:-)
    1. M078
    2. M111
    3. M034
    4. M073
    5. M251
    6. M075
    7. M191
    8. M151
    9. M064
    10.M200
  2. Tulis satu entri berkenaan give away ini berserta link ( photo diatas mesti dimasukkan) senarai kan di entry anda itu sepuluh (10) tisu tersebut.(KAT ATAS SKALI,OK DAH SETTLE)
  3. Add Razna Creation blog link your blog(OK DAH SETTLE)
  4. Tinggalkan komen kat blog Razna beserta link ke blog anda. xde blog? create one.. easy maa ..mesti ada link blog ya! so we are connected..
  5. Untuk menukar list hadiah sebelum tarikh tutup giveaway ini. Buat (1) hingga (4) sekali lagi.

Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah pada tarikh 14/12/2009.

rugi kalau tak join,, hadiah pilih sendiri lagi haaa

ps: hadiah tertakluk pada stok hari cabutan nanti.

sekiranya salah satu pilihan anda kehabisan stok, anda berhak memilih yang lain.

CEPAT!!! JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!!!


No comments:

Post a Comment