Sahabat yang saaaangat baik hati..

Assalamualaikum dan salam sejahtera






Saya mula baru nak berjinak ngan cottage . Saya mula jatuh cinta pandang pertama pada English Decor ni masa mula-mula saya terserempak dengan kawan-kawan punyer blog, iaitu blog dari Sue(Emelyn's Garden),c.a.s.a.d.i.a.r.y, MasDecoupage, KakYon,Ayu,Ida,Nisa,Permatahati dan banyaaak lagi...
Tetiba rasa teruja dan naik semangat membuak pulak.Dengan pembelajaran pertama saya ini, saya mintak dari kawan-kawan sumua untuk tunjuk ajar jika ada kesilapan dan kesalahan...key:-)

Mula-mula saya cari sifu,.
Saya terus g belajar di Amcorp Mall. Nama ownernyer Zahir Yusof.Saya amek pelajaran Decoupage dengan mengunakan Tisu. Rege 1 jam pelajaran adalah RM35.00 include perkakas mendecor.
Pastu saya pun beli buku yang diciptanya.Dan sesuai sangat untuk golongan seperti saya yang baru nak mendecor.Harganya adalah RM35.90. Tunaiiii.

4 comments:

  1. salam almak leen dah g blajar ke..sy hari tu dah gi tp en Zahir x de..pembantu nya adelahhh,,last2 masuk romantika kat bawah jeee ni lepas raya ingat nak g belik attan class.

    ReplyDelete
  2. Kat Romantika tu pun best gak, sebab tiap minggu ada ajer barang baru...

    ReplyDelete
  3. ala..kat situ je ke ada clss?? tanya la dgn en. zahir tu bila nk wat kat sabah ni plak hehehe

    ReplyDelete
  4. Insyallah kalau saya g lagi kat tpt dia, saya tanyer yeq

    ReplyDelete