Sahabat yang saaaangat baik hati..

Tag dari Shidah



1) Link kepada orang yang bagi award ni.
buka kat shoutmix jer Shidah suh datang umah ambil Tag.Ghupa nyer kena jawap solan. Takper lah Shidah punyer pasal,saya rela membuatnyer

2) Nyatakan sebab musabab anda minat kaler pink
Disebabkan saya ada anak pompuan 3 orang jadi saya memang suka pink tapi tak lah sampai ke rumah sumua pink.Pink nih bagi saya warnanya soft dan sejuk mata memandang.


3) Sejak bila suka dengan kaler pink?
Memang dari kecik suka pink kaler..Nasib baik rumah sukan takder warna pink.


4) Nyatakan 5 barang yang paling anda sayang yang kaler nya pink?
baju,tudung,menan,tu jer kot.

5) Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler pink



6) Tag 5 kawan anda yang minat kaler Pink
mudahan dorang gemar gak warna pink

-Eliyna's Home
-My Almya Home's
-Zazalimiey
-DanisyaKiffli
-Nurart&craft

ni je yg dpt bg...........u all ambik yea.....

No comments:

Post a Comment