Sahabat yang saaaangat baik hati..

G MAHA

Hari Selasa kelmarin sanggup amek coti tuk g MAHA tau.Nak larikan diri dari pergi hari Sabtu Ahad.Mesti sangat croud punyer lar.Sampai kat MAHA jam 9pg jalan sakan tau tak ..sampai kol 6 ptg!!!Abis Dewan A-D aku dok terjah.Yng best gilernyer bila kat Dewan D,sampai jer dorang kata sapa nak buat Decopage? free ajer, barang boleh bawa blk! Saya apa lagi...On ajer lar.
Rasa gugup lak tetiba buat depan org ramai.Tetiba dia bgtau sapa lawa dpt hadiah.Sebab ada orang nak sponsor.Takper lar tak dpt pun tak per, suka2 jer buat,sebab tengah gabra semacam.I ni kan pemalu orgnyer..kuang..kuang..kuang..
Cam kosong jer kan..

Dorang tengah buat pemilihan..Cuma 5 orang sahaja dia pilih..Cam terpegang saya punyer ajer...huhuhu

Wah...cam tak cayer jer saya tercalon..

Cam tak cayerrrr...Alhamdulillah sangat. Dapat tempat pertama!!! Padahal ramai yang berkebolehan!!sebab dorang ada tambah ros FA lagik!!Saya rasa sy punyer lah yang paling tak cun.Berkat doa anak-anak dok keliling...

ni lar hadiah tempat pertama..Kotak dah buang sebab peralatan dah digunakan.Yng bagi idea tunjuk gambar ni pun Sara dari blog http://manislolilpop.blogspot.com.Tocey..Leh kenangan jadi kenangan gak ni tau..Walau pun kecil tapi harga kenangannya tak ternilai!!!..waduhhh..syahdu gitu..Ada orang sponser..Kira ok lar..sebab mula2 tak buat pun pertandingan..cuma free bw hasil kerja..2nd n 3rd dpt pemotong telur yang besi kecik tu.yg 4th n 5th dapat jam loceng meja yg bulat tu.


Ni lar rupa Dugong

10 comments:

  1. wah seronoknya, kat MAHA pun leh buat decoupage...

    ReplyDelete
  2. tu lar terkena lak pada waktu nyer...

    ReplyDelete
  3. salam kenal selamat menyambut maalhijrah t.kasih kerana kunjungi dapo kak.. tahniah jadi pemenang pertama.. kak ilah juga dah lama tak masuk pertandingan masak dan hiasan kraftgn.. dulu2 selalu juga gondol hadiah top ten...menembak dll.. kak jg p maha tapi x sempat melawat semua sbb org terlalu padat.. naik sesak nafas.. hehe..

    ReplyDelete
  4. memang... tu yang tak g waktu cuti. g waktu kejer baru leh tarik nafas bila berjalan..

    ReplyDelete
  5. salam..wah! menang.tahniah :) ingat tak booth mana tu? dapat no. booth tu, lagi bagus.nak tahu nama syarikat tu.berminat :)

    ReplyDelete
  6. KAT DEWAN TU TAK ADA BOOTH.BOOTH TINGKAT BAWAH. NI KAT AREA PENTAS.

    ReplyDelete
  7. tahniah dapat no 1. dapat hadiah apa..takkan dapat dugong tu kot..hehehe :p

    ReplyDelete
  8. Hahaha... Dugong tu sebagai iklan dari maha.Ye tak yer jugak kan. patut letak gambar sebagai kenangan.tIMer kaSiHHHH Sara kerana bagi cadangan.Sesapa ada cadangan lagi??? huhu.. ok cadangan ditutup...kwang..kwang..kwang...

    ReplyDelete