Sahabat yang saaaangat baik hati..

Ni 5 hadiah tu GA


ni lah 5 hadiah yang dijanjikan..Tapi takleh tengok, dah nama hadiah kan...Esok GA akan berakhir. Jadi, sesapa yang lom join, tapi nak join, cepat -cepat lar buat..Saya bagi senarai nama yang terkini yang dah join...Kalau yang takde nama tu cuba check Comment memasing, tengok syarat cukup ker tak...
bagi yang dah cukup syarat tapi tertinggal nama... kabor kat saya yer, tertinggal lar gamoknyer.Lumrah manusia ... ada yang terleka dan terlena...Ampun ya pak...
1.Myra Jay
2.Hana Kirana
3.Jieda
4.mama zharfan
5.cempaka kuning
6.nanakimie
7.tiefazatie
8.Cute Mum
9.annur_islam
10.nana
11.nadiah
12.juelee
13.shida
14.ieta
15.aanie
16.Ann
17.na
18.Nad
19.Izzatul Iman
20.AROL DSHW
21.azatiesayang
22.AZUIN
23.Eeinz
24.LISSA
25.ARIFFDA
26.gengggkapak
27.Aimi Razman
28.fa10
29.tungkukayu
30.azura samsuddin
31.zaiikulim
32.norliza989
33.198
34.MamaLyna
35.aimisyazwani
36.thegiveawaystuff
37.AyuArjuna BiGoshh
38.nurezzat ezzattie
39.mrskellywalther6969
40.annis suzana
41.midiaida
42.Fateen
43.Em's Family
44.azwa
45.inasepi
46.a.m.y ^_^
47.ChemiEma
48.shira a.k.a AshAnas
49.Huda
50.Mrs.Imran82
51.m.i.m.i.e & y.o.u
52.rayyan
53.ndiana9@live.com
54.eMMe
55.zurazari
56.Haa Fakihah
57.Nadiah Sidek
58.syafinassaib
59.Syu
60.cikpuanhady
61.leen
62.littleimie
63.cikanna
64.sakinah
65.asleenda
66.sofiah
67.NorErlina
68.eb ezrin
69.kak ani
70.aeyinn
71.azlinadeco
72.Ibu Ayra
73.Apek
74.cgzue
75.puanbee
76.Shima
77.Kak iz
78.YanaNuar
79.misz l0vely
80.nEa FleriDa
81.aznain
82.ShAfiEYkA
83.sarah
84.cutemummy
85.ayu
86.shida
87.taufidris
88.syakila
89.-yatie chomeyl-
90.Ogy
91.shidasyakirin
92.inahasan
93.Anie Rusnanie Roses
94.Amor
95.azrilshahlinacottage
96.lynn azlina
97.Fadzillah Kamarudin
98.nakmenanghadiah
99.miza yusof
100.fasyafrina
Setakat ni dulu..Esok saya update penuh..
Kalau tetiba penyertaan luar jangkaan dalam hari terakhir ni, mungkin saya akan tambah hadiah saguhati...tengah bermurah hati nih...

15 comments:

  1. MJ peserta pertama.. Hope ada luck :)

    ReplyDelete
  2. wah 100 penyertaan?
    menggalakkan. tahniah.

    ReplyDelete
  3. leen, tak sangka ramai yg join GA anda ni... hope ade luck yea~

    ReplyDelete
  4. Thanks 4 ur participate guys!!!

    ReplyDelete
  5. wahhh..adiah da ready..hope2 ade luck laa..hihihi..

    ReplyDelete
  6. erm..sha xde lak dlm senarai? salah tgk ker?

    ReplyDelete
  7. alamak takde dlm senarai ..huhu..:-)

    tertinggal kot..xperlaa takde rezki..
    pepun good luck..!

    ReplyDelete