Sahabat yang saaaangat baik hati..

Senarai pemenang...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Sekarang...tiba masanya untuk saya mengumumkan keputusan GA yang telah dianjurkan sempena Bursday saya tempohari...

Setelah sekian lama keputusan dinantikan oleh peserta-peserta yang tak jemu untuk menunggu jawapannya..Di sini..dihari ini..di kala ini...di waktu ini.. (apa banyak daaaa)Mula-mula kita kira dan pastikan ada 110 senarai semuanya...meh kira betul tak?


Keputusannya adalah....

jeng..jeng...jeng..


and the winner is....

berdebar debar oh jantungku....

jap g makan oat kejap...

.......................

.......................

.......................

Ok kita sambung balik..

Dengan tidak melengahkan masa,

dengan ini saya menjemput..

aper lak jemput..ish..ish..

Pemenang bertuah kita kali ini..

jatuh kepada....

fuh peluh arrr..
jap pasang kipas jap..

......................

.....................

Sabar ye wakkk,

sabar itu separuh dari imannnnn

kwang..kwuang..kuang.....

ok..ok..ok..

kita sambung...

and the winner is..

nama yang pertama

jatuh kepada.....
kita uli dulu..
Cabutan pertama ini, dimulakan oleh anak sulung saya iaitu Nurul Afreena bte. Muhammad Khusairi.Tahun ni dia UPSR.Tlg doakan kejayaan dia yer...Ameennn...

tangan tengah uli ni....

And the winner isss

pemenangnya adalah...


16.Ann

Pemilihan kedua di buat oleh anak saya yang kedua..
iaitu Nur Aina Umairah bte. Muhammad Khusairi

uli lagikk..dan lagik...dan lagik...
Yang kedua.. jatuh kepada....

10.nana
Cabutan yang ketiga pulak dilakukan oleh anak ketiga saya(sepatutnya dia anak ke4.Tapi yang ke3 Allah lebih sayangkan dia.Nama arwah Muhammad Al-Amin.Dia tunggu kat syurga kelak.AlFatihah..)
Cabutan ketiga dilakukan oleh Nur Adriana Batrisyia bte. Muhammad Khusairi.

Dan pemenang ketiga adalah...

32.norliza989
Yang keempat lak dilakukan oleh anak bujang sorang saya nih,
Ameer Asyraf bin Muhammad Khusairi

comeynyer tangan menguli...
pemenang jatuh kepada....

24.LISSA
cabutan kelima lak, saya serahkan boy saya untuk uli n cabut..dia dah suka lar pulak...Suh dia tutup mulut kalau nak senyum.Bila dia senyum takut korang sumua tergoda lak tengok giginya.

Hensem anak ibu nih...
2.Hana Kirana

Dah tampal pun kat hadiah memasing...

Tamat lar sudah undian untuk 5 peserta bertuah yang sangat bertuah.Tapi dengan rasa gumbira dan ceria sebab hubby saya masuk paper harian metro semalam dan sebelumnya jugak..Saya cabut lagik 3 nama untuk dapat 3 hadiah saguhati...
Nama dalam cabutan yang terpilih adalah...


26.gengggkapak
51.m.i.m.i.e & y.o.u
25.ARIFFDA


Bagi nama yang tersenarai sebagai pemenang..Ada syarat yang kena diikuti, step ke2 pulak...Saya nak mintak lar korang punyer alamat tuk poskan hadiah kome nih...beserta id n no yang saya siarkan tau.n bagi skali alamat blog spy tak der org luar yang ngaku dia menang..Send ajer detail tu kat sms saya lagik cepat..pantas...dan tepat..fuh..no tepon saya seperti tertera nun kat atas tur..Pastu syarat seterusnya..para pemenang kena siarkan gambar hadiah nih bila dah dapat kat tangan memasing..sebab peserta lain nak tengok jugak apa hadiah yang korang dapat.Saya tak tunjuk,nanti tak surprise lak...tau..tau...Syarat ke3.Pemenang kena bagi detail dengan secepat mungkin dalam tempoh 3 hari ajer....Tu lar pasai kena ada link dlm bloglist korang.Kalau takder nasibbb lar badan...terlepas lar sudahhh...Cabutan seterusnya akan dilakukan pada hari keempat iaitu hari Selasa 25hb Jan. 2011,setelah para pemenang gagal melapurkan diri..huhuhu....

Kepada yang takder nama jangan nangis..Mungkin rezeki anda ada di tempat lain.. Tapi insyallah saya akan buat GA lagik..Manatau nama korang akan kua lak...kan...Jadi selalu lar jengok cni yek...Stay tuneeee.....
Moga berjumpa lagik...
Wassalam..

20 comments:

  1. Tahniah kepada para pemenang! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah ye kowang! mmg kowang bertuah..
    leen, terima kasih coz anjurkan GA yang best ini...

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua yang menang

    ReplyDelete
  4. ish x kena pulak hiuhiuh
    nak nangis la...hahaha

    tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  5. yaaaaaaaa...
    LUCKY GIRL DH DTG..
    MEKASEH YE AKAK..
    HEHEHEHE
    N HAPPY BELATED BEFDAY..

    ReplyDelete
  6. Terima kAsih.. kejap saya akan send sms... nak cari no penganjur kejap...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.
    lisa menang:)

    lisa da send sms dah.:):)

    entry khas utk kak lyn:)

    http://lisaafha.blogspot.com/2011/01/yeay-menang-givaway-lagi.html

    :):)

    ReplyDelete
  8. Congrats to all winner yg bertuah!

    ReplyDelete
  9. huh naseb baik sempat buka internet hehe
    saya kasi alamat sini je la..
    fauzana ismail
    no 16 lrg enggang 6
    taman keramat
    54200 kl
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam
    smlm dh tgk nama pemenang, tq pd pn blog coz info kat saya
    alhamdulillah saya salah seorg yg bertuah :)

    ni alamat saya (ariffda)
    badariah umar
    propel bhd
    kompleks pejabat seksyen c2
    plaza tol slim river
    35800 slim river, perak
    http://ariffda.blogspot.com

    tq :)

    ReplyDelete
  11. Timer kasih guys.Sudi join GA NIH!!!! luv u alll...

    ReplyDelete
  12. salam lyn..
    maaf banyak2 lambar lapor diri. semalam tka on9 sebba tak sihat badan. kite dh emel detail sume...

    http://gengggkapak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. salam...wah,nama saya ader tercalon rupanya...alhamdulillah

    ReplyDelete
  14. salam...nie malumat ttg saya

    norliza binti mohamad yunus,
    D-TO-05-U01, NO.1 JALAN P5A/5, PRESINT 5,62200 PUTRAJAYA

    EMAIL: norlizam5@gmail.com
    id no: 32
    link: http://norliza989.blogspot com

    maaf,lambat beri maklumbalas..ari nie baru online kat office

    terima kasih

    ReplyDelete
  15. Salam... Hana dah buat entry... tq

    http://hafiszalfamily.blogspot.com/2011/01/hadiah-dari-lynn-bursday-giveaway.html

    ReplyDelete