Sahabat yang saaaangat baik hati..

Flower Kissing Balls

Meh kita buat sendiri..

Mula-mula punchkan bunga yang kita nak, banyak-banyak.

Kemudian guna jarum peniti yang ada bebola ni.

Cucuk kat kabus putih.

Buatlah seberapa banyak.

Tadaa.. kan dah jadik tur..

6 comments:

  1. hi!

    Sangat cantik....!

    apa bahan bunga tu? punch tu senang tak nak cari? kat mana jual ya agak-agak?

    tq

    ReplyDelete
  2. Kat kedai buku kekadang ada. Atau g carik kat kedai popular.

    ReplyDelete
  3. oh ya ka.. boleh cari nanti.

    btw, yang u punched tu ribbon/paper/fabrics?

    tak sabar nk try buat nanti.

    tq so much

    ReplyDelete
  4. Guna kertas warna saiz a4 yg nipis tu jer, kalau Na nak guna lain pun boleh. Selamat mencuba!!!

    ReplyDelete
  5. leen punch tue macam2 corak ke? popular mana? nak pie terjah..gerga berapa? sorry maklumlah i nie OLD SKOOL aka old school

    ReplyDelete
  6. kedai buku popular kat old town ada, tpt lain g lar servey.musti ada punyer, cuma kena rajin jeling2 sket bila g jenjalan tu tau.

    ReplyDelete