Sahabat yang saaaangat baik hati..

Ariffbillah Habbatus Sauda


HARGA: RM 36.00 sahaja (lom masuk pos)
borong 12 botol, pos hanya rm 13.00!!! tapi kalau beli 1 karton..free pos!!!

Informasi Produk

Ariffbillah Habbatus Sauda - Ikhtiar penghindar/penawar sihir. Dari 100% Habbatussauda Syiria di dalam softgel yg halal. Sakit kepala cari Panadol, Terkena Sihir, Cari Ariffbillah Capsule ... InsyaAllah. Jika di amalkan pemakanan secara tetap pengguna bakal mendapat Pemulihan tenaga. Badan sihat, Akal kuat. Boleh juga dicampurkan ke dalam masakan agar dapat dinikmati seluruh keluarga.

PERHATIAN:

Pernah di mafthumkan sebagai ubat segala penyakit kecuali MATI.

Bagus untuk ibu yang menyusukan anak. Susu lebih berkualiti untuk bayi.

Fungsi unik hanya dari Ariffbillah adalah ANTI SIHIR.

Isi kandungan 60 biji
Cara makan : 2 biji pagi, 2 biji petang
Dikeluarkan oleh: Spectrum Technologies & Services (SA0151054-H)

TESTIMONI PENGGUNA HABBATUSSAUDA ARIFFBILLAH

MAKLUMBALAS TERKINI :

Zamara Buang : just received a call from my mom..according to her after 1month consume habbatussauda..her high blood pressure and diabetic problem was gone..(she have mild diabetic)..she was so happy today when the Doctor given her the report.

MAKLUMBALAS 1 : SARAF

Masalah saraf saya ok dah kak! pegi doktor pergi urut dan juga makan kapsul semua saya buat alhamdullillahdah pulih sepenuhnya tak smpy sebulan pun... TQ kak paksa saya aritu.. uhuhu....

MAKLUMBALAS 2 : MUKA KUSAM KEMBALI BERMAYA

kalau dulu muka kusam aje. Sekarang abg ipar aku dah berseri2 mukanye. Dia nak order lagik 2 botol.. J

MAKLUMBALAS 3 : ILMU BATIN, BELAJAR TAK HABIS

Dulu byk amik ilmu itu ini belajar tak habis.. lepas makan capsule saya jadik baran... naik angin.. cirit birit kejap.. tapi ikut pesan akak saya teruskan juga makan... alhamdulillah.. bertenaga utk kerja.. dan tak lemah2 badan lagik.

MAKLUMBALAS 4 : LEMAH LEMAH BADAN & BAYI MENYUSU BADAN MACAM TAK CUKUP

Aku suka lah kapsul kau! Rasa dia tak macam habbatussauda yg pernah aku makan! Effect plak DABOMB!.. aku dulu selalu sakit sana sini.. asal petang aje mandom! Sekarang aku rasa macam superMOM ... HAHAHAHA! Betul kata kau bukan utk sihir aje menda neh macam2 bagusnye! Dulu anak aku macam tak kenyang aje tau minum susu aku... betul kata kau lepas sebotol neh KOMPOM! Susu aku lebih berkualiti! ANAK AKU KENYANG... AKU PLAK LEH LOMPAT SANA SINI... ILOVEU laaaaahhhh liyna!!!! He he he

MAKLUMBALAS 5 : SEMPUT, DARAH TINGGI & KENCING MANIS

Akak! Mak kite kate kapsul akak bagus sgt! ABAH DAH TAK KENA ASTHMA ATTACK KAK!!! Alhamdulillah sgt2! Lepas tuh mak kata.. dia tak pening2... check darah kencing manis terkawal...sekarang dia sedang kurangkan makan ubat2 doktor tuh… try makan sepenuhnye sauda macam akak

No comments:

Post a Comment