Sahabat yang saaaangat baik hati..

Penerimaan AWARD

Terima kasih banyak2 sangat kepada yang sudi meluangkan masa untuk mengkomen...saya rasa sungguh gumbira kerana saya tidak keseorangan dalam pembelajaran.Dengan rasa bangga dan terharu (chewah) saya nak bagi hadiah online kat pengomen setia saya.Jika sudi kiranya meh lar amek AWARD ni yer, tampal kat blog memasing...
Kalu sapa nak AWARD, leh ambik gak, tapi... ada tapinyer ...komen dulu tau...tapi, ada tapi lagik....musti jd polower dulu lar yeq.(saya cek nih...sy cek nih...)wah takut nyer...Tapi kalau dah komen terus ajer amek AWARD tu yer.
Kepada pengomen yang special(kira cam cikgu lar nih), lom lagi buat pemilihan sebab saya masih tak pandai lagi..Tapi dlm pengomen tu ada sesetengah yang memang saya ada attack dan dalam pembikinan.Tapi leh komen lagi..mana tau tetiba saya beralih arah lak...Selagi tak kuakan hasil saya tur, tanda tak comey lagik lar tuh.Terima kasih sekali lagi...

10 comments:

  1. salam kak azleen... tima kasih bebanyak sudi bg award nie..nanti bg lagi yer..hehehe..

    ReplyDelete
  2. hello azleen trima kasih byk2 bg award....nanti blehla bg lg...sy suka dgn award2 ni...haaa...haaa,.. dah ambik dah cantik awardnya......

    ReplyDelete
  3. timer kasih...nak buat koleksi ker?

    ReplyDelete
  4. aslm leen..hepi sgt first time dpt award kuikuiiikuiii tksangka dapt...timakaseh ye..taksabar nak tempek kat blog ni..hihihii.
    timakasehtimakasehtimakasehhh....

    ReplyDelete
  5. ooo yer ker.kira saya lar org pertama bagi award yer..wahhh..bangga..bangga.Terima kasih..

    ReplyDelete
  6. Muchas gracias, thank you very much, lepaih ni boleh la bagi award slalu..he he he

    ReplyDelete
  7. wah..bahasa kebenda lak tur. cikgu tak sempat ngajar lar, terus dia pencen..wawawa...buleh...

    ReplyDelete
  8. macih kak sbb bagi jun award yang sangat chantek tu..suka bngt ni.....

    ReplyDelete