Sahabat yang saaaangat baik hati..

Table Lamp

Datang plak kak Gee bawa Table lamp dia, suh buat bunga simple ajer katernyer.Tapi makan 4 layer gak lar warna nak di ton kan.Waduh, nampak simple tapi jenuh gak berpusing-pusing dibuat nyer..Mencabar gak lar..Walau apa pun terima kasih bebanyak sangat...

Meh kita Close up sket

Belah kaki nak cucuk2 ajer


2 comments:

  1. salam k.leen.ehem2..nk komen ni,nk komen ni...good trying.dah pandai wt roses yg lain lak erk?BETUL3..nampak simple jer but kena kreatif n inovatif dalam menghasilkan tone colour n ada intergriti dalam membuat FA ni.barulah dapat hasil FA yg memuaskan n comey ni....

    ReplyDelete
  2. wahhhh. komen pertama dah bertapak...Terima kasih bebanyak yer..Tanpa sokongan anda sapa lah saya..huhuhuh...kuang..kuang...kuang...

    ReplyDelete